Menu Sluiten

Dressing Op Maat


Dressing op maat

Het is zeer leuk, zeker voor de vrouwen om in je woning een dressing op maat te hebben. Je kan er je kledingstukken in bewaren en rangschikken op soort kledij, gelegenheid, pasvorm en kleur. Er bestaan standaard dressings maar tegenwoordig wordt er vaak gekozen om een dressing op maat te laten maken. Op de markt zijn er eveneens modulaire dressings aanwezig zodat je de indeling bij standaardsystemen zelf wat kan aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.Je kan de ruimte van je slaapkamer of ander vertrek wat groter doen lijken door te kiezen voor een open dressing. Deze heeft ook als voordeel dat je onmiddellijk een zicht hebt op al je kledij en toebehoren. Het grote voordeel van een gesloten dressing is dan weer dat deze stof bestendig is en je kleren ook geen last hebben van zonlicht zodat je kledij bestand is tegen verkleuring. Meestal ziet een gesloten dressing er iets meer gestructureerd uit.Dressingkasten zijn eigenlijk een verzameling van kasten die met elkaar in verbinding staan zodat er een ingebouwde kast ontstaat in de kamer. Vanuit dit perspectief zijn dressingkasten dan ook steeds op maat gemaakt. Omwille van de grote functionaliteit zullen dressings en maatkasten meestal schuifdeuren bevatten en spiegels.Een open dressing heeft geen deuren. Dat wil zeggen dat je in één oogopslag al je kledingstukken kunt zien. Dat is uiteraard heel handig als je je kleren wil uitzoeken. De ruimte lijkt ook groter én je bespaart plaats omdat er geen rekening gehouden moet worden met de draaias van de deuren. Info over dressing op maat

Gegevens over Dressing op maat

Een dressing op maat bestaat in alle prijzen maar men mag toch stellen dat een kwalitatieve dressing een zeker prijskaartje heeft. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de arbeidsuren, de gebruikte houtsoort en de hoeveelheid hout. Hoe groter de lades hoe lager de prijs. Hoe meer lades en schappen hoe hoger de prijs. Wil je een dressing op maat dien je rekening te houden met hellende daken en schuine muren.

Dressing komen voor in verschillende maten en afwerkingen al of niet voorzien van schuifdeuren, klapdeuren of draaideuren. Kies je voor een duurdere uitvoering kan je best beroep doen op een ervaren schrijnwerker die eveneens de opmetingen van de beschikbare ruimte doet en u advies zal geven bij het ontwerp en eventueel een offerte zal opmaken zodat u nadien niet voor verassingen komt te staan. Een goede dressing op maat of handige inbouwkast dient immers praktisch en mooi te zijn. Bovendien zijn de inbouwkasten meestal ook ruimtebesparend en zijn het wandkasten die volledig worden ingewerkt in uw interieur. In samenspraak met je leverancier van dressings kan je het hout materiaal, de decoratie, de afmetingen en kleur zelf bepalen en samenstellen. Je begrijpt onmiddellijk dat de prijs van je dressing op maat van vele factoren afhankelijk is. Maar nogmaals, de prijs van het maatwerk van je inbouwkasten is zeker niet te onderschatten. Je kan dus best steeds een vrijblijvende offerte aanvragen.

In een goede dressing worden er eveneens hangers, schoenenrekken, dassenhouders, uitrekbare legvakken en verlichting voorzien. Sommige vrouwen bewaren er eveneens hun juwelen in. Vroeger hadden enkel rijkere mensen een dressing maar tegenwoordig zijn er goedkopere modellen op de markt die je in elke kamer kan integreren afhankelijk van de beschikbare ruimte. Zolang de dressing maar gemakkelijk te onderhouden is en functioneel wordt ingericht.

Meer info over dressing op maat nu op http://sani-keukendecor.be.

Tags

Dressing Op Maat Kleine Ruimte Waasland | Dressing Op Maat Waasland | Dressing Op Maat | Maatkast Op Maat Waasland | Prijs Dressing Op Maat | Prijs Maatkast |